Geschiedenis

Kweek Design is in 2016 opgericht door mij: Laura Baar.

Fysieke winkel

Tot en en met 2019 waren we met een fysieke winkel te vinden in De Kweekstraat, in de kas van het Kweekcafé in Haarlem. Een broedplaats voor lokale ondernemers met een hart voor circulaire economie. Vlak bij de stad, midden in het groen van De Haarlemmer Kweektuin.

Groene Expo’s

Ook popten we hier regelmatig op met ‘groene’ exposities tijdens Kunstlijn Haarlem. Laat je online nog even inspireren door ‘Verborgen Schatten’ (2019), ‘Huiskamer vol Ontdekkingen‘ (2018) en ‘Afval is Grondstof‘ (2017).

Duurzame workshops

En niet te vergeten: De toffe duurzame workshops die we hebben georganiseerd. Kijk je nog even mee? // Kintsugi // Botanisch tekenen & schilderen // Parels vilten van haar //Maak je eigen micro eco-systeem // Upcycle je oude sieraden // Ontdek de geheimen van de natuur.

Evenementen

Daarnaast stonden we regelmatig op markten en evenementen, zoals het Voorjaars en Herfst event op de Haarlemmer Kweektuin, het Kleverparkfestival, Ambacht in Stijl en MugFest.

Pop-Up

Vanaf 2020 waren we iedere zaterdag met onze Pop-Up Shop present op de Biomarkt in Haarlem. √Čn we startten met de verkoop van onze eerste producten online.

Online Shop

Leuk nieuws: In september 2023 vindt de prelaunch party van onze nieuwe Online Shop plaats. Ben je erbij?