Reduce, Reuse, Rethink

en nl

Kweek Design is meer dan een online shop met een podium voor designers en ambachtslieden uit Haarlem en omgeving. We organiseren inspirerende exposities en workshops en we geven advies. Allemaal op het gebied van een duurzame levensstijl en circulair design.

 

Duurzaam, lokaal en stijlvol

Kweek Design richt zich op duurzaamheid, hergebruik en innovatie. We selecteren lokale designproducten die fris, functioneel en stijlvol zijn.

 

Waarom doen we wat we doen

In deze tijd van klimaatverandering produceren we in Nederland jaarlijks 60 miljoen ton afval. Daarom vinden we bij Kweek Design dat we nĂș moeten handelen. Producten gemaakt van reststromen of natuurlijke en milieuvriendelijke materialen zijn essentieel. Ook hebben we bij onze selectie de zero waste gedachte hoog in het vaandel staan. Bovendien werken we graag samen met mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt.

 

Jij maakt het verschil

Bij Kweek Design geloven we dus dat je zowel goed kan zijn voor jezelf als voor de medemens en het milieu. Niet alleen door te kiezen voor een lokaal product dat gemaakt is met liefde en aandacht, maar ook door te kiezen voor design waarvan je weet wie het heeft gemaakt. Voor een eerlijke prijs en met zo min mogelijk impact op het milieu.

Buy less, choose well and make it last Vivienne Westwood